missmaruzellaComment

Uusi nimi!

missmaruzellaComment
Uusi nimi!

Näin vuoden -ja vuosikymmenen- vaihtuessa on aika myös vaihtaa blogini nimi! Olen kirjoitellut blogeja nimimerkillä Zella jo vuodesta 2010 lähtien; ensimmäinen blogini oli englannin kielinen ja nimeltään Planet Zella. Sittemmin vaihdoin suomen kieleen, ja blogin nimeksi jäi Life As Zella. Tuo Zella on erään amerikkalaisen ystäväni minulle antama lempinimi, joka puolestaan juontuu äitini minulle aikoinaan antamasta lempinimestä Maruzella. Koomista kyllä, eräs entinen italialainen kollegani valisti minua muutama vuosi sitten, että Maruzella on Italiassa laajalti tunnettu imurimerkki! Ei siis todellakaan mitään glamouria ilmassa, hah!

No, joka tapauksessa päädyin nyt ottamaan blogin nimeksi missmaruzella — ensinnä osittain siksi, että se tuo aina mieleeni oman äitini…..ja toisekseen, koska Instagram-tilini on samalla nimellä ja tämä yhteneväisyys Some-maailmassa on enemmän looginen tällä lailla. Ehkä joku päivä lähitulevaisuudessa uskallan jopa linkittää blogisivuni Instaan päin, hui :)

Tänään on 12 viikon treeniohjelman alku - vielä tänä iltana en tuosta aiheesta vielä kuitenkaan kirjoittele, vaan keskityn päivittämään Facebookin ja Blogit.fi -sivuston tähän uuteen blogiosoitteeseeni. Jätän myös vanhan URL:n voimaan vielä kuukaudeksi, sieltä ohjautuu automaattisesti tähän uuteen osoitteeseen eli www.missmaruzella.com

Ihanaa alkanutta viikkoa ja oikein hyvää vuodenvaihdetta!